DIGI
DODO

About me

Mijn passie voor design en vormgeving begon al op een vroege leeftijd, vanaf kleins aan het knutselen en met potloden in de weer! Tijdens mijn studie jaren heb ik een grafische opleiding gevolgd maar uiteindelijk een ander pad op gegaan..

Toch bleef het creatief bezig zijn altijd kriebelen en ben ik de afgelopen jaren druk bezig geweest om mijzelf te ontwikkelen als veelzijdig front-end webdeveloper en vormgever.

Ik haal enorm veel plezier en voldoening uit het vormgeven en visualiseren van ideeën en het neerzetten van een aantrekkelijk online ‘ visitekaart ‘ voor een bedrijf of organisatie. Zo is het idee ontstaan om Digi Dodo op te richten! 

De dodo ( Raphus cucullatus ) is één van de meest bekende uitgestorven diersoorten. De grote loopvogel kwam alleen voor op Mauritius en staat symbool voor het uitsterven van diersoorten!

Jij wilt toch niet dat jouw bedrijf een ‘ digitale dodo ‘ wordt? Tegenwoordig is het een must om als bedrijf online vindbaar te zijn. Als een potentiële klant je online niet kan vinden is de kans erg groot dat deze naar een concurrent gaat!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek waarin wij samen kunnen kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Tijdens het ontwikkelen van een website maak ik gebruik van de volgende software: